SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

L’Espai Cívic d’Agramunt entrarà en funcionament el 16 de setembre

Portes obertes amb una exposició de la discoteca Kipps els propers dies 30, 31 i 1

L’edifici, en desús des de la riuada del 2015.

L’edifici, en desús des de la riuada del 2015.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Espai Civíc d’Agramunt, que s’ha habilitat a l’edifici que acollia l’antiga llar d’infants municipal, s’estrenarà el proper 16 de setembre amb un horari de 15 a 22 hores de dilluns a divendres i els dissabtes al matí. L’Espai Cívic estarà coordinat i dinamitzat per la tècnica Teresa Helena. L’equipament podrà ser utilitzat per totes les entitats locals i també està previst que des de l’ajuntament es proposin activitats, tallers i xarrades. Només obrir ja hi traslladaran les seues activitats l’associació de dones L’Esbarjo i el casal d’avis.

Per donar a conèixer el nou equipament, l’ajuntament organitza jornades de portes obertes els dies 30, 31 d’agost i 1 de setembre, d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores. A més, hi haurà una exposició retrospectiva de la discoteca Kipps, ja que aquest any es compleix el cinquantè aniversari de la seua inauguració, i un grup de persones, al costat de la família Panadés i l’ajuntament, ha preparat diferents activitats per commemorar l’efemèride.

La regidora de Cultura i Turisme, Amanda Cardona, va explicar que “l’exposició serà una petita mostra amb una quinzena de fotos i un vídeo amb una recopilació més àmplia d’imatges que s’anirà projectant”. Cardona va destacar que l’objectiu és que la gent s’animi a cedir material per a futurs actes vinculats a la commemoració de les noces d’or de la primera discoteca de Lleida.

Els treballs de reforma de l’equipament, ubicat en zona inundable, han costat més de 300.000 euros. L’Espai Cívic té una gran sala, convertible en tres espais, una altra sala per als joves, una altra per fer exercici físic, una aula d’informàtica i una cuina. La reforma de l’espai compta amb el vistiplau de la CHE.

tracking