SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

Anul·len la fira del formatge d’Esterri per falta d’estands

L’ajuntament acusa l’empresa de falta de promoció || Ja busca una altra firma per organitzar un nou certamen el 2020

Imatge d’arxiu d’una vista d’Esterri d’Àneu.

Imatge d’arxiu d’una vista d’Esterri d’Àneu.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fira del formatge, que s’havia de celebrar durant aquest cap de setmana a Esterri d’Àneu, s’ha cancel·lat per falta d’expositors. Estava organitzada per una empresa, Berkana Esdeveniments, i només comptava amb una desena d’estands quan al principi estava previst que hi anessin entre 20 i 35.

L’alcalde, Pere Ticó, va explicar ahir que fa uns dos anys que se celebra aquest certamen i que l’ajuntament hauria d’haver abonat 1.500 euros a l’empresa per a l’organització en cas que s’hagués acabat celebrant. Ticó va apuntar que l’empresa organitzadora “no ha complert res” del que estava previst al pressupost, com per exemple la publicitat de l’esdeveniment. Davant d’aquesta situació, de la qual responsabilitzen la firma, van decidir “entre les dos parts” cancel·lar-la després que divendres els comuniquessin que només hi hauria una desena d’expositors. No obstant, Ticó va avançar que ja han contactat “amb una altra empresa del territori per programar i millorar una nova fira del formatge” perquè pugui celebrar-se l’any que ve en aquest municipi del Pallars Sobirà.

Per la seua part, fonts de Berkana Esdeveniments van assegurar que hi havia “sis pancartes penjades per diferents pobles de la zona”. Així mateix, van explicar que “al ser l’últim cap de setmana d’agost, els paradistes creien que hi hauria poc públic”, tot i que van assegurar que “les parades estaven convocades des de fa un mes i mig”.

tracking