SEGRE

Endesa amplia la potència de la subestació d'Alfarràs

L’actuació, amb un pressupost de 114.000 euros, beneficia prop de 4.000 clients de diversos municipis

Endesa amplia la potència de la subestació d'Alfarràs

Endesa amplia la potència de la subestació d'AlfarràsEndesa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Endesa ha acabat els treballs per ampliar la potència de la subestació d'Alfarràs (Segrià) per garantir la continuïtat del subministre elèctric a prop de 4.000 clients per 114.000 euros, ha informat la companyia en un comunicat aquest dimarts. L’ampliació permetrà donar resposta a les necessitats energètiques dels municipis d'Alfarràs, Almenar i Alguaire (Segrià) i els municipis d’Ivars de Noguera, Algerri, Castelló de Farfanya i Albesa (Noguera).

Les obres han consistit en la substitució d’un dels transformadors per un altre amb el doble de potència, per la qual cosa s’ha passat de tenir dos de 135/25 quilowatts de 10 megavoltiamperios (MVA) cadascun a tenir un d’1 de 10 MVA i un altre de 20.

Així mateix, s’han renovat els dispositius de protecció i control de la subestació amb elements de multifunció, i s’han canviat els equips de comunicació perquè operin amb fibra òptica.

D’aquesta manera, l’empresa vol atendre el creixement vegetatiu de les poblacions afectades i cobrir "eventuals puntes de consum", a l’hivern i a l’estiu.

tracking