SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor el conductor que va caure al canal en un accident a Vallfogona de Balaguer

Era veí de Térmens i estava a l’hospital Arnau des del passat 30 de juliol

Vista del vehicle de la víctima mortal al canal a Vallfogona de Balaguer a finals de juliol.

Vista del vehicle de la víctima mortal al canal a Vallfogona de Balaguer a finals de juliol.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor de Térmens de 75 anys que va resultar ferit de gravetat el passat 30 de juliol al caure amb el cotxe al canal a Vallfogona de Balaguer va morir divendres passat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida a causa de les greus ferides. El difunt és Fernando Gardeñes, veí d’aquesta localitat de la Noguera.

L’accident va tenir lloc a la carretera C-13, quan el conductor va sortir de la via i va acabar caient a una séquia del canal d’Urgell a Vallfogona de Balaguer. Un veí que va presenciar el sinistre va baixar fins al canal i va sostenir el cap de la víctima fora de l’aigua per evitar que s’ofegués, ja que va quedar inconscient a causa de l’impacte. El xòfer va ser evacuat en ambulància en estat crític a l’Arnau de Vilanova, on finalment va morir divendres passat.

Amb aquesta víctima mortal, ja són 23 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit a les carreteres lleidatanes el 2019, quatre menys que en el mateix període de l’any passat. L’últim sinistre va tenir lloc el passat dia 19 a Bell-lloc d’Urgell, quan un conductor va morir al tenir una sortida de via i caure per un desnivell a l’autovia. Al vehicle viatjaven les seues dos filles, que van resultar ferides greus.

D’altra banda, un motorista va ser evacuat diumenge a l’hospital Arnau de Vilanova després de patir diverses policontusions en una col·lisió amb un turisme a la C-13, al terme municipal de Camarasa. El sinistre va tenir lloc a les 20.21 hores i es van activar dos dotacions de Bombers, el Sistema d’Emergències Mèdiques i Mossos d’Esquadra.

tracking