SEGRE

DROGUES INVESTIGACIÓ

Cops policials contra el tràfic de marihuana a Bellvís i Alcarràs

La Guàrdia Civil va decomissar ahir diverses plantes al nucli dels Arcs i va arrestar almenys tres persones || Els agents van intervenir diverses plantes d’aquesta droga

Un moment de l’operatiu de la Guàrdia Civil ahir als Arcs.

Un moment de l’operatiu de la Guàrdia Civil ahir als Arcs.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Civil va dur a terme ahir a la matinada una operació antidroga als Arcs, nucli de Bellvís, que es va saldar amb el decomís de diverses plantes de marihuana i amb almenys tres detinguts. Segons fonts properes al cas, l’operació antidroga es va portar a terme en una finca privada del carrer Nou d’aquest nucli agregat de Bellvís, on els agents van trobar diverses plantes en horts i altres de preparades per a l’assecatge. D’altra banda, la Policia Local d’Alcarràs va decomissar la setmana passada sis plantes d’aquesta droga al pati privat d’un habitatge. Segons va informar la Policia Local, va ser un veí el que va alertar que es veien diverses plantes de maria des de la via pública. Els agents que es van desplaçar al lloc van poder entrar al domicili amb el permís dels inquilins i, després de trobar una petita plantació al pati privat, van decomissar les sis plantes i van obrir una acta per un presumpte delicte contra la salut pública.

L’última operació duta a terme contra el tràfic de drogues va tenir lloc el 13 d’agost a Lleida, amb dos detinguts, un dels quals un menor de 17 anys, per vendre marihuana amb bossetes de 5 i 10 euros. En aquell cas, durant l’escorcoll de l’habitatge els Mossos van trobar 1,5 quilos d’aquesta droga, valorats en 7.850 euros, així com més de 2.000 euros en monedes fraccionades. Així mateix, la policia catalana va portar a terme a finals de febrer una espectacular batuda contra el tràfic de cocaïna, heroïna i marihuana a la ciutat de Lleida, que es va saldar amb la detenció de set persones de dos clans familiars.

Augmenten les connexions il·legals a la llum, aigua i gas, algunes de relacionades amb els cultius de maria

Com ja va publicar SEGRE, les denúncies per connexions il·legals a la llum, aigua i gas s’han disparat durant els últims anys a Ponent, algunes de les quals relacionades amb els cultius de marihuana, encara que també hi ha casos en què són persones particulars que es connecten de forma fraudulenta a la xarxa pública o comunitària.

Un moment de l’operatiu de la Guàrdia Civil ahir als Arcs.

Un moment de l’operatiu de la Guàrdia Civil ahir als Arcs.SEGRE

tracking