SEGRE

SERVEIS FERROCARRILS

Tremp instarà FGC a millorar els horaris del tren de la Pobla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Tremp demanarà a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que es millorin els horaris del tren de la Pobla per poder enllaçar a Lleida amb els trens AVE i Avant. L’alcaldessa, Pilar Cases, va explicar que ja han demanat una reunió amb FGC i que una de les peticions serà que el primer comboi que surt des de la Pobla fins a la capital del Segrià parteixi una mica abans per arribar amb temps per agafar el tren cap a Barcelona o a Madrid. Així mateix, Cases va apuntar que també demanaran que es modifiquin els horaris perquè els veïns del Jussà puguin anar al matí a Lleida i tornar a casa a l’hora de dinar habilitant una freqüència al voltant de les 13.00 hores. La primera edil va avançar que sol·licitaran que s’habiliti una sala d’espera a l’estació de Tremp per als passatgers de la capital del Pallars Jussà.

Per la seua banda, Marc Mateo, de l’Associació per la Promoció del Transport Públic, va apuntar en declaracions a PirineusTV que “el punt més important és que un tren pugui dormir cada nit a la Pobla perquè d’aquesta forma baixi al matí fins a Lleida a una hora adequada” i que “tinguin un horari amb una bona combinació”.

“El tren ha de dormir a la Pobla perquè pensem que quan més gent pot anar de Lleida al Jussà és a la nit”, va assegurar. L’entitat va presentar les seues propostes la setmana passada en una xarrada a Tremp. Aquesta petició es traslladarà el mes que ve a Ferrocarrils, que és el titular de la línia de tren de la Pobla.

tracking