SEGRE

COMUNICACIONS PROJECTES

Golmés tindrà un carril bici al vial cap a Mollerussa paral·lel al tren

Per millorar la seguretat, davant l’elevat nombre d’usuaris

El carril bici estarà ubicat al camí de Mollerussa de Golmés.

El carril bici estarà ubicat al camí de Mollerussa de Golmés.J.GOMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Golmés vol habilitar un pas per a bicicletes al camí que uneix aquest municipi amb Mollerussa. Així ho determina un estudi de mobilitat que ha encarregat el consistori i el principal objectiu serà millorar la seguretat en aquesta via, d’uns dos quilòmetres de llarg i que en l’actualitat no compta amb vorals encara que és transitada per un gran nombre de ciclistes, ja que uneix la capital del Pla amb zones com el polígon Colomer ubicat al terme municipal de Golmés. Segons l’alcalde, Jordi Calvís, el nou carril també permetrà el pas als vianants, que són ja diverses les persones que transiten per aquesta via, davant dels escassos quilòmetres que separen el municipi amb la capital.

Habilitar més carrils bici arreu de la comarca és un dels reptes que es plantegen entitats com el consell comarcal o l’ajuntament de la localitat de Mollerussa, que ja treballa en un projecte d’ordenació municipal que inclourà nous carrils bici en zones com la plaça de l’Esport i també als carrers Tarragona i Josep Casanoves, entre d’altres.

Mollerussa preveu habilitar un nou carril com aquest a la zona de la plaça de l’Esport

L’esmentada via també preveu habilitar-se a la zona pròxima al nou institut de secundària, situat al carrer Josep Tarradellas.

tracking