SEGRE

EDUCACIÓ INNOVACIÓ

L'escola Ondara de Tàrrega, pionera en una titulació doble de Batxillerat i FP en tres anys

Dins d’una prova pilot en set centres de Catalunya, amb onze matriculats a Lleida || Obtindran el títol de Batxillerat Artístic i del Cicle de Grau Mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu

Els responsables de l’EASD Ondara de Tàrrega, que oferirà aquesta innovació formativa a Lleida.

Els responsables de l’EASD Ondara de Tàrrega, que oferirà aquesta innovació formativa a Lleida.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola d’Art i Superior de Disseny (EASD) Ondara de Tàrrega serà aquest curs la primera i única de Lleida a allotjar una prova pilot de Batxillerat flexible que permetrà als onze alumnes matriculats obtenir una doble titulació en tres anys, concretament, el Batxillerat Artístic i el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu.

El director del centre, Pere Joan Villalonga, i el secretari, Xavier Brufau, van destacar que la iniciativa ha tingut una bona acollida. Villalonga va dir que “d’entrada vam oferir nou places però al tenir disponibilitat vam poder donar cabuda als onze alumnes que ho van sol·licitar”.

Brufau va explicar que aquesta doble titulació permetrà als alumnes adquirir “un bagatge més tècnic i més professional ja que a les optatives utilitzaran els programes del cicle formatiu” i adquiriran els coneixements generals del Batxillerat.

Durant els dos primers anys, cursaran les assignatures de primer de Batxillerat Artístic i totes les del cicle formatiu, i quan finalitzin el segon any tindran el títol d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu. El tercer any cursaran les assignatures de segon de Batxillerat Artístic.

Aquesta prova s’estrena en set centres a Catalunya i l’EASD Ondara de Tàrrega és l’únic de Lleida en el programa. Els altres són l’Institut Ferran Tallada de Barcelona, el de Vic, el Jaume I de Salou, l’Escola d’Arts de Olot, l’Escola d’Arts de Móra la Nova-Institut Julio Antonio de Móra de l’Ebre i el Joanot Martorell d’Esplugues de Llobregat. Aquest mes, a l’EASD Ondara 29 alumnes iniciaran els estudis d’Assistència de Producte Gràfic Interactiu i onze participen en aquesta prova de doble titulació, mentre que uns altres 23 alumnes cursaran només Batxillerat Artístic. El centre també ofereix altres estudis.

tracking