SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Mor una dona en una aparatosa sortida de via a Saidí

Una jove de 18 anys va resultar ferida

Imatge de l’accident que es va produir ahir al migdia.

Imatge de l’accident que es va produir ahir al migdia.B.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 54 anys i nascuda a Bulgària va morir i una jove de 18 anys va resultar ferida ahir al migdia en un accident de trànsit a Saidí. L’accident es va produir a la carretera A-1234 entre Fraga i Montsó, segons la subdelegació del Govern central a Osca. El sinistre es va produir quan un turisme va sortir de la via i va acabar bolcant.

Al turisme viatjaven quatre persones i el conductor era un home, tots ells de nacionalitat búlgara. Els dos passatgers que viatjaven al davant van resultar il·lesos.

El sinistre es va produir després d’Ossó de Cinca i a escassos metres de Saidí. Per causes que són desconegudes i que s’estan investigant, el turisme va envair el carril contrari, va xocar contra un talús i un arbre de grans dimensions, segons van informar mitjans locals. La dona, de 54 anys, va morir pràcticament a l’acte.

Fins al lloc de l’accident van acudir diverses dotacions dels Bombers, algunes patrulles de la Guàrdia Civil i personal mèdic, en concret una UVI del 061 de Fraga i una ambulància. Alguns membres del personal sanitari del centre mèdic del Saidí també van acudir al lloc de l’emergència.

tracking