SEGRE

SANITAT EQUIPAMENTS

Un accés més ràpid per a ambulàncies al CAP Cervera

Un camí que dóna entrada directa des de la travessia de l’N-II

El camí habilitat per accedir al CAP de Cervera.

El camí habilitat per accedir al CAP de Cervera.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nova entrada al CAP de Cervera a la travessia de l’antiga N-II augmentarà l’agilitat en l’atenció d’urgències, atès que les ambulàncies ja no hauran de circular pels carrers del centre la població. La Paeria de Cervera ha condicionat aquest nou accés, d’uns 200 metres de longitud. Els treballs han consistit a eixamplar un antic camí ja existent i a condicionar el ferm.

El camí habilitat per accedir al CAP transcorre paral·lel a l’avinguda Duran i Sanpere, encara que en una cota deu metres més baixa.

EL CAP guanya agilitat en emergències perquè les ambulàncies no hauran de circular pel centre

L’alcalde, Ramon Augé, va explicar en aquest sentit que des de fa anys s’estudia com salvar aquest desnivell entre l’avinguda i el camí.

Per al primer edil, la solució passa per urbanitzar la zona i fer servir els baixos de les futures edificacions com a pàrquing municipal amb accés directe a l’avinguda.

Aquest espai podria acollir més d’un centenar de vehicles i resoldria l’històric problema de falta d’aparcament a prop del centre de la localitat. De fet, durant el passat Aquelarre, aquesta zona va ser utilitzada com a zona d’estacionament pels visitants ja que s’obre a una gran esplanada.

D’altra banda, Augé va explicar que els treballs del parquing del passeig de l’Estació estan en l’última fase i es calcula que en una setmana pugui obrir-se el pas del carrer i també el pàrquing gratuït de vehicles ubicat al costat de l’estació de trens.

tracking