SEGRE

TRÀNSIT SEGURETAT VIÀRIA

Detingut dos vegades en dos hores un conductor en estat ebri a Soses

Un veí de Fraga de 32 anys, que a més té el carnet retirat judicialment fins al juny del 2020 || Va intentar enganyar els Mossos amb una conductora substituta

El furgó dels Mossos d'Esquadra amb la parella detinguda entra als jutjats de Lleida.

El furgó dels Mossos d'Esquadra amb la parella detinguda entra als jutjats de Lleida.Mariona Kiskeri.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar diumenge un veí de Fraga de 32 anys que va ser sorprès dos vegades en estat ebri al volant, i amb el carnet retirat judicialment, en un control preventiu a Soses, al Segrià. Segons va informar ahir la policia catalana, els fets van tenir lloc cap a les cinc de la matinada, quan els agents que estaven fent un control d’alcoholèmia a la carretera LP7041, al terme municipal de Soses, van donar l’alto a un conductor, que va donar positiu en consum de begudes alcohòliques.

A més, els agents van comprovar que aquest xòfer tenia el carnet retirat judicialment fins al mes de juny del 2020. Després d’interposar la denúncia per conduir sota l’efecte de l’alcohol i sense carnet, els Mossos van immobilitzar el vehicle.

Només entre el gener i el març d’enguany, els Mossos han imputat 212 xòfers per delictes de trànsit

Dos hores més tard, el mateix conductor va informar els Mossos que una dona es faria càrrec del vehicle, per la qual cosa els agents, després de comprovar que no havia begut alcohol i que disposava de la llicència en vigor, li van entregar el turisme. Tanmateix, davant de l’actitud sospitosa, els agents van tornar al mateix punt, i van comprovar que el conductor denunciat pretenia emportar-se el seu vehicle, i no la dona, per la qual cosa van procedir a tornar a sotmetre’l a la prova d’alcoholèmia, en què va donar una taxa penal de 0,72 mg/l. Per aquesta raó, els agents, finalment, van arrestar el xòfer, ja que no va deposar la seua intenció de conduir en estat d’embriaguesa després d’haver estat denunciat tan sols dos hores abans. L’home, de nacionalitat espanyola, va passar ahir a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Lleida. Entre els mesos de gener i març d’aquest any (última dada disponible), els Mossos d’Esquadra van imputar un total de 212 conductors a les carreteres lleidatanes, dels quals en van arrestar una desena. De les denúncies, més d’un centenar van ser per consum d’alcohol i 71, per conduir sense carnet.

tracking