SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Fraga posa a punt ponts i carrers i repara clots i esquerdes

Actuació per reforçar la seguretat i evitar caigudes de vianants

Les obres de reparació de les juntes del dilatació del pont.

Les obres de reparació de les juntes del dilatació del pont.JOSÉ DÍAZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Fraga porta a terme diversos treballs de millora i reparació de carrers i calçades. Ahir es va procedir a reparar les juntes de dilatació del pont petit sobre el Cinca, cosa que va obligar a donar pas alternatiu i desviar el trànsit pel pont de la travessia de l’antiga N-II per evitar retencions. S’ha prestat especial atenció a les zones dels jardins Joan Carles I i la plaça Ontinyena, en què les llambordes es mouen i estan desnivellades a causa de la pressió de les arrels dels arbres de la zona. Aquest fet ha arribat a provocar diverses caigudes de transeünts pel mal estat del terra.

Segons fonts municipals, s’està intervenint per corregir aquesta situació intentant no danyar els arbres. D’altra banda, s’han reparat diversos clots i esquerdes del ferm en carrers del barri antic i s’estan preparant noves actuacions per a les properes setmanes en tot el nucli urbà.

Els regidors d’Urbanisme i Serveis Socials, Esther Rubio i Amadeo Sampietro, respectivament, amb els diversos tècnics i operaris, han estat revisant les obres.

tracking