SEGRE

EDUCACIÓ SUBVENCIONS

El consell ofereix 600 beques de menjador i rep 656 sol·licituds

Transport per a 610 alumnes, 42 dels quals del nou institut

Servei d’autobús a la Serra.

Servei d’autobús a la Serra.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell comarcal del Pla ha rebut un total de 656 sol·licituds d’ajuts individuals de menjador mentre que l’oferta, dirigida a alumnes de vint-i-un centres diferents, se situa en 600. L’entitat comarcal revisarà els casos ara per comprovar que s’ajusten als requisits de convocatòria a la qual, amb la gestió del servei del transport escolar, es destinaran prop d’1,3 milions d’euros.

Els fons procedeixen del departament d’Educació, així com la Diputació i el mateix consell. Així doncs, l’àrea d’Ensenyament del consell gestiona unes vint rutes a tota la comarca, i se n’inclou una de nova que traslladarà un total de quaranta-dos estudiants dels municipis de Golmés, Vila-sana, Sidamon i el Poal al nou institut de secundària de Mollerussa.

També s’inclouen dos rutes de transport no obligatori per atansar estudiants de Primària dels pobles de Vallverd i els Arcs als municipis d’Ivars d’Urgell i Bellvís, respectivament. En total, es transportaran 610 alumnes de tota la comarca amb un cost de servei que ascendeix al milió d’euros.

tracking