SEGRE

Els Bombers salven un gos atrapat en una claveguera d'Alpicat

Un camió dels Bombers

Un camió dels BombersSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van rescatar aquest dimecres al matí un gos que havia caigut en una claveguera d’Alpicat i va quedar atrapat. Segons els Bombers de la Generalitat, els fets van tenir lloc al voltant de les onze del matí i va ser un veí el que va alertar els serveis d’emergència que l’animal es trobava al desaigüe i no podia sortir. Fins al lloc dels fets es van traslladar efectius de la Policia Local d’Alpicat i una dotació dels Bombers, que va rescatar el gos.

La setmana passada, un veí de Balaguer també va salvar un gos, de nom Ducal, que estava a punt d’ofegar-se en una séquia, segons van informar els Agents Rurals. Els forestals van comprovar que l’animal estava bé, portava xip i estava censat per la qual cosa van poder trobar els seus propietaris.

A finals del mes de març passat, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rescatar una vaca que va caure a una boca de reg d’una bassa a la Seu d’Urgell. En a penes mitja hora, van aconseguir rescatar l’animal, que havia quedat atrapat i no podia sortir.

tracking