SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Detingut per apunyalar un jove a la festa major de Torrefarrera

El presumpte agressor és un veí de la localitat de 21 anys que va ser arrestat al seu domicili || El ferit, de 24 anys i de Rosselló, va ser evacuat a l’Arnau

L’agressió es va produir als voltants de la zona de penyes a les 5.00 hores de divendres.

L’agressió es va produir als voltants de la zona de penyes a les 5.00 hores de divendres.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a primera hora del matí un jove de 21 anys de Torrefarrera acusat d’apunyalar un altre jove, de 24 i veí de Rosselló, durant la celebració de la festa major de la primera localitat. Els fets van tenir lloc cap a les 5.00 hores en una zona pròxima a les penyes quan, per causes que s’investiguen, dos joves es van embolicar en una discussió i un d’ells va acabar rebent una ganivetada al tòrax. Pel que sembla, podrien haver tingut un aldarull previ. Vigilants de seguretat van alertar la policia catalana. L’agressor se’n va anar del lloc. Tanmateix, testimonis directes de l’agressió van facilitar als Mossos d’Esquadra la identitat del sospitós. Els policies van acudir al domicili i el jove es va entregar. Va ser arrestat per un delicte de lesions i està previst que passi avui a disposició judicial. Per la seua banda, el ferit va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova. La seua vida no corre perill.

L’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, va lamentar el succés i va afirmar que “es tracta d’un fet aïllat que s’ha produït per un tema personal. És a dir, s’ha produït dins de la festa major però no és una cosa relacionada amb les celebracions”. El primer edil va afegir que “no prendrem mesures especials perquè el dispositiu de seguretat ja és molt ampli”.

A la tarda, l’ajuntament i l’agrupació de penyistes van emetre un comunicat en el qual van afirmar que “lamentem l’agressió, que s’ha produït a fora del recinte de penyes aquesta matinada i demanem que les diferències personals es resolguin de forma pacífica”.

Així mateix, van afegir que “promovem una festa major cívica i festiva, amb un important dispositiu de seguretat, amb coordinació entre els Mossos, l’ajuntament i l’agrupació de penyistes”.

Finalment, van afegir que consistori, penyistes i serveis de seguretat “col·laborem en la prevenció de conflictes. A més, estem compromesos a combatre la violència masclista”. Esperen que no hi hagi nous casos i que “s’acudeixi als serveis de seguretat o als Mossos d’Esquadra en cas de qualsevol indici de conflicte”.

tracking