SEGRE

EMERGÈNCIES BOMBERS

Incendi en una granja de Santa Maria de Montmagastrell

Va afectar el femer però no els vedells

Els Bombers al treballar en l’extinció de l’incendi a les instal·lacions de la granja.

Els Bombers al treballar en l’extinció de l’incendi a les instal·lacions de la granja.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi va calcinar ahir camps i un femer d’una granja de vedells de Santa Maria de Montmagastrell, nucli agregat de Tàrrega. Segons va poder saber aquest diari, un agricultor va cremar rostolls d’unes finques, limítrofes a la instal·lació i, a conseqüència del vent, que es va girar, les flames van arribar al femer de la granja.

En un primer moment, es va témer que el foc es propagués a la granja amb els animals, però només va quedar afectada pel fum. La ràpida actuació dels Bombers va fer estabilitzar el foc, que no va arribar a entrar a la granja. Fins al lloc es van desplaçar tres dotacions terrestres i un helicòpter, així com una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques i una patrulla dels Mossos. El fum era visible des de la carretera C-14. D’altra banda, ahir també es van registrar dos focs més de matolls a Massoteres i Juneda.

D’altra banda, els Agents Rurals han obert un expedient a una explotació avícola de l’Alt Urgell per incompliment al femer de gallinassa. Precisament, la gallinassa mal apilada d’una granja va originar el gran incendi d’aquest estiu de la Ribera d’Ebre i Ponent.

tracking