SEGRE

INCENDI AGRICULTURA

Jordà anuncia un nou paquet d'ajuts per a afectats pel gran foc

Jordà es va reunir ahir amb els afectats a Palma d’Ebre.

Jordà es va reunir ahir amb els afectats a Palma d’Ebre.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, va oferir ahir als agricultors afectats pel foc de la Ribera d’Ebre i Ponent nous ajuts per “tornar la capacitat productiva de manera immediata”. Des de Palma d’Ebre, després de reunir-se amb els afectats per l’incendi, Jordà va afirmar que han presentat aquest nou paquet d’ajuts que, tot i que encara no té xifra, hauria de permetre als afectats poder “aguantar” mentre, per exemple, els arbres no tornin a ser productius.

D’aquesta manera, Agricultura confia a evitar l’abandó de terres. Els ajuts s’afegeixen al primer paquet de mesures amb ajuts i crèdits per valor d’uns 11,5 milions d’euros, segons la consellera. La responsable d’Agricultura no va quantificar el nou paquet d’ajuts però es va comprometre a fer-ho públic d’aquí a un parell de setmanes. Per la seua banda, el representant de la plataforma d’agricultors afectats, Enric Prunera, va valorar positivament els nous ajuts i la predisposició del Govern.

“Estem condemnats a entendre’ns. Estem en un territori molt desemparat i sembla que la conselleria té ganes d’ajudar-nos”, va expressar. D’aquesta forma, els afectats descarten convocar noves protestes com els talls de l’Eix de l’Ebre.

tracking