SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Alarma a la Seu al circular un cotxe pels porxos del carrer Major

Imatge del turisme a l’interior dels porxos.

Imatge del turisme a l’interior dels porxos.ÀNGEL RUIZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de la Seu d’Urgell es van endur ahir al migdia un bon ensurt al circular un cotxe contra direcció i accedir a l’interior dels porxos del carrer Major de la capital de l’Alt Urgell.

El conductor i únic ocupant del vehicle, un ciutadà francès de 74 anys, va sortir del turisme desorientat i va ser traslladat a l’hospital per ser sotmès a una revisió. Va donar negatiu en les proves d’alcoholèmia, segons van informar fonts properes al cas. “Afortunadament cap persona no ha resultat ferida ni tampoc hem hagut de lamentar danys materials”, va explicar l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, a aquest diari.

La Policia Local va obrir una investigació que va permetre testificar que el conductor s’allotjava en un hotel d’Andorra, on els seus empleats ja van detectar una actitud erràtica.

Posteriorment, l’home va agafar el seu vehicle i es va dirigir fins a la Seu. Per causes que es desconeixen i s’investiguen, el turisme va accedir en direcció contrària pel carrer Major i va entrar pels porxos durant diversos metres fins que el conductor va parar. Ciutadans van alertar els serveis d’emergències. L’home, que es va mostrar molt desorientat, va ser traslladat a l’hospital mentre que el vehicle va quedar sota la custòdia de la Policia Local. Els agents van centrar els seus esforços a contactar amb la família.

tracking