SEGRE

SOLIDARITAT MARXA

Tàrrega es bolca de nou en la lluita contra l'Alzheimer

Més de 150 persones participen en la 18 marxa solidària

La ruta estava coordinada pel Club d’Atletisme 100x100 Fondistes i va sortir del Pati.

La ruta estava coordinada pel Club d’Atletisme 100x100 Fondistes i va sortir del Pati.XAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un any més, Tàrrega es va tornar a bolcar en la caminada per la malaltia de l’Alzheimer. Més de 150 persones, entre caminants i corredors, van participar ahir al matí en la 18 edició de la Marxa Popular contra l’Alzheimer. La ruta, coordinada pel Club d’Atletisme 100x100 Fondistes, va començar a la plaça del Carme i va arribar fins a Verdú per tornar Tàrrega, on va tenir lloc un esmorzar popular amenitzat pels acordionistes Solfa 3. El recorregut va passar pels carrers del centre de la ciutat perquè la iniciativa formava part de la Setmana Europea de la Mobilitat.

A la tarda, va seguir la jornada amb una cantata benèfica de cançons populars amb la Coral Infantil Mestre Güell i un espectacle, també solidari, d’escala en hi-fi amb el grup Hi-Fi Anglesola.

L’Associació Alzheimer Tàrrega i Comarca treballa per traslladar-se a una seu més àmplia

Les activitats estaven organitzades per l’Associació Alzheimer Tàrrega i Comarca per poder recaptar fons i fer més visibles d’aquesta manera els estralls que causa aquesta malaltia en la salut de les persones i les famílies de l’entorn. S’ha de destacar que l’entitat treballa per poder traslladar-se l’any que ve a una nova seu a fi d’oferir una millor atenció als usuaris, que actualment són seixanta-cinc.

tracking