SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Un nou accident de camió talla dotze hores un carril de l'autovia

Un tràiler va registrar una aparatosa sortida de via a la matinada a Bellpuig en direcció a Barcelona || L’incident va causar cues intermitents al llarg de la jornada

Moment en què les grues treballen per retirar el tràiler accidentat.

Moment en què les grues treballen per retirar el tràiler accidentat.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nou accident de camió va obligar ahir a tallar durant dotze hores un carril de l’autovia A-2 a l’altura de Bellpuig i en direcció a Barcelona, a la carretera lleidatana en què més s’han disparat els accidenti aquest any. El sinistre es va produir a les 4.52 hores quan un tràiler, que transportava cavalls, va registrar una sortida de via. El conductor va resultar il·lès i la posterior retirada del vehicle va obligar a tallar un dels dos carrils. La part davantera del camió es va precipitar per un terraplè d’uns dos metres d’altura. Si bé el camió va quedar fora de la calçada, van ser necessàries dos grues de la firma Nogués, de la Panadella, amb braços de més de 10 metres d’alçada, per poder retirar el vehicle. Durant tota la jornada es van produir retencions intermitents. El carril no es va reobrir fins a les 17.09 hores, segons va informar el Servei Català de Trànsit. L’A-2 va registrar un segon accident ahir a Bell-lloc. Dos motoristes van resultar ferits a causa d’una caiguda.

D’altra banda, un ciclista de 48 anys va resultar ferit al ser atropellat ahir a les 10.00 hores a l’N-II a Alcarràs. Va ser evacuat a l’Arnau de Vilanova amb pronòstic menys greu, segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Una altra de les carreteres lleidatanes amb més sinistralitat, l’N-240, també va registrar un accident ahir a la tarda, quan dos vehicles van tenir una col·lisió posterior mentre circulaven en direcció a Lleida. El sinistre va obligar a donar pas alternatiu però no hi va haver ferits.

tracking