SEGRE

Mollerussa diu que el projecte de la mesquita s'haurà d'adaptar a la llei

El solar que ha adquirit la comunitat per construir la mesquita.

El solar que ha adquirit la comunitat per construir la mesquita.J.GÓMEZ

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Mollersussa, Marc Solsona, va explicar aquest dimecres que el nou projecte de mesquita que impulsa l’associació Annour de la capital del Pla d’Urgell en uns terrenys del polígon industrial Ronda Ponent, a la carretera de Torregrossa, s’haurà d’adaptar a la normativa que hi ha vigent. L’entitat ha adquirit uns terrenys d’uns 940 metres quadrats en els quals preveu la construcció d’aquest centre de culte.

El primer edil va confirmar que el solar admet usos religiosos però “el projecte haurà de cenyir-se a la normativa i amb unes dimensions adequades”. Així mateix, va apuntar que fins que no es conegui com és el projecte no es podrà valorar ni estudiar correctament. Precisament, des de la comunitat musulmana de Mollerussa van explicar que ara se centraran en la redacció del projecte constructiu, amb la previsió que pugui estar a punt l’any que ve. Marc Solsona desconeixia ahir la previsió que té l’entitat per construir el nou temple de culte. Amb l’adquisició d’aquests solars a la zona del polígon la comunitat musulmana ha trobat una solució a la falta d’espai actual de la mesquita al carrer Molí. Durant l’última dècada s’han estudiat diferents opcions en altres zones de la capital.

D’altra banda, empresaris del polígon van advertir que el nou centre de culte pot generar problemes de mobilitat en aquest polígon.

tracking