SEGRE

TURISME EQUIPAMENTS

Acceleren la licitació per adjudicar el resort de Boí Taüll en tres setmanes

El jutge aprova el pla de liquidació de la filial de Nozar i antiga gestora d’allotjaments || L’administrador concursal rebrà ofertes fins al pròxim dia 9 d’octubre

Imatge d’arxiu de turistes al resort de Boí Taüll.

Imatge d’arxiu de turistes al resort de Boí Taüll.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat del mercantil número 5 de Barcelona ha accelerat el procés per adjudicar el resort de Boí Taüll en tres setmanes, a mitjans del mes que ve. Ha donat aquesta setmana el vistiplau al pla de liquidació de Promocions Turístiques de la Vall, filial de Nozar que ha gestionat fins ara la major part dels allotjaments turístics vinculats a l’estació d’esquí al Pla de l’Ermita. Aquesta mateixa setmana s’obrirà el termini per presentar-hi ofertes i es tancarà el 9 d’octubre. L’adjudicació podria decidir-se al cap de pocs dies.

L’administrador concursal es va mostrar satisfet amb la decisió judicial, ja que les previsions inicials apuntaven a una adjudicació que trigaria més a arribar. La resolució del jutjat deixa més temps a l’adjudicatari per preparar la nova temporada d’hivern. Almenys dos empreses ja s’han interessat en els actius de l’antiga filial de Nozar, que inclouen immobles i un contracte d’arrendament, entre altres béns (vegeu les claus). L’administrador, per la seua part, preveu subhastar-los com a unitat productiva, i només en cas de no rebre ofertes plantejaria una licitació per lots. El preu de sortida és de 230.000 euros, encara que l’adjudicatari s’haurà de fer càrrec de deutes de la firma en liquidació.

El web de l’estació, encara en mans de l’antiga propietària El web oficial de l’estació de Boí Taüll, boitaullresort.com, està encara en mans de l’antiga filial de Nozar, Promocions Turístiques de la Vall, malgrat que les pistes van passar a la Generalitat a finals de l’any 2014. Des d’aleshores, aquesta mateixa pàgina a internet havia continuat venent forfets i paquets per pernoctar al Pla de l’Ermita. La campanya comercial d’hivern, que en anys anteriors s’iniciava a l’agost, encara no ha començat. La Generalitat, per la seua part, ha registrat el domini Boitaull.cat. Tanmateix, és l’original el que està posicionat en cercadors i webs especialitzades.

tracking