SEGRE

AJUDES

El Govern atorga subvencions per a la dinamització territorial a 104 municipis de les comarques de Lleida

En aquesta convocatòria s’han presentat un total del 502 sol·licituds a tot Catalunya

Imatge d’arxiu de la Pobla de Cérvoles.

Imatge d’arxiu de la Pobla de Cérvoles.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Govern, a través de la Secretaria d’Administracions Locals i Relacions amb l’Aran del Departament de la Presidència, ha atorgat les subvencions per a la dinamització territorial 2018-2019 a 104 municipis de les 6 comarques de Ponent, segons s'ha informat aquest dilluns.

De moment, l’executiu ha notificat la resolució provisional als ens locals mitjançant la seva publicació al Tauler electrònic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya. Ara, les entitats proposades com a beneficiàries, podran formular les al·legacions convenients en el termini de 10 dies hàbils així com presentar la documentació tècnica necessària. La resolució definitiva es publicarà el proper mes de novembre.

En la convocatòria, que es va obrir el passat 31 de maig, s’hi han presentat un total de 502 sol·licituds. La proposta de resolució provisional estableix que la quantitat màxima de les subvencions és de 50.000€ per cada ajuntament sol·licitant. 

L’objectiu d’aquests ajuts de dinamització és la definició i execució d’accions prioritàries que comportin un valor afegit important pels municipis per tal d’afavorir la dinamització territorial i la igualtat d’oportunitats de les persones que viuen en aquest entorn.

Els municipis lleidatans (llistat provisional) són:

GARRIGUES

Fulleda, Espluga Calba, Floresta, Omellons, Granadella, Bellaguarda, Pobla de Cérvoles, Albagés, Cervià de les Garrigues, Juncosa, Torms, Vilosell, Tarrés, Castelldans, Granyena de les Garrigues, Cogul, Albi, Soleràs, Puiggròs, Vinaixa, Bovera.

SEGARRA

Granyanella, Talavera, Biosca, Oluges, Plans de Sió, Montornès de Segarra, Ribera d'Ondara, Montoliu de Segarra, Massoteres, Sant Ramon, Sant Guim de la Plana, Sant Guim de Freixenet, Tarroja de Segarra, Torà, Torrefeta i Florejacs, Ivorra, Granyena de Segarra.

SEGRIÀ

Sarroca de Lleida, Torrebesses, Almatret, Soses, Llardecans, Vilanova de la Barca, Aspa, Portella, Alcanó, Artesa de Lleida, Vilanova de Segrià, Maials, Granja d'Escarp, Massalcoreig, Sunyer, Seròs, Montoliu de Lleida, Benavent de Segrià, Alamús, Puigverd de Lleida, Torre-serona, Corbins.

NOGUERA

Baronia de Rialb, Montgai, Penelles, Albesa, Tiurana, Alòs de Balaguer, Oliola, Vilanova de l'Aguda, Castelló de Farfanya, Cabanabona, Àger, Ivars de , , Os de Balaguer, Foradada, Bellcaire d'Urgell, Sentiu de Sió, Preixens, Algerri, Cubells, Térmens, Bellmunt d'Urgell, Menàrguens.

URGELL

Ciutadilla, Maldà, Omells de na Gaia, Verdú, Guimerà, Vallbona de les Monges, Vilagrassa, Anglesola, Ossó de Sió, Preixana, Fuliola, Puigverd d'Agramunt, Sant Martí de Riucorb, Nalec, Castellserà.

PLA D’URGELL

Ivars d'Urgell, Castellnou de Seana, Miralcamp, Sidamon, Vila-sana, Vilanova de Bellpuig, Golmés.

tracking