SEGRE

ADMINISTRACIÓ CONTRACTES

Empreses competiran per decorar arbres de Nadal a Naut Aran

L’ajuntament rep diverses ofertes i opta per decidir la contractació per concurs || Mil o dos mil euros per a l’arbre de cada població a excepció del de Baqueira

Encesa dels llums d’Arties durant el Nadal de l’any passat.

Encesa dels llums d’Arties durant el Nadal de l’any passat.MANU MOGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Naut Aran traurà a concurs la decoració i il·luminació dels arbres de Nadal a les diferents poblacions del municipi, a excepció de Baqueira. És la primera vegada que els llums i els treballs per muntar-los i desmuntar-los una vegada passades les festes es decidiran a través d’una licitació pública. Això és a causa que el consistori va rebre diverses ofertes de diferents empreses per a la realització del servei aquest any, per la qual cosa finalment ha optat per oferir el servei a licitació. “Moltes cases comercials van fer una crida a les portes del consistori per posar els llums nadalencs aquest any, motiu pel qual hem decidit treure-ho a concurs”, va explicar a SEGRE César Ruiz-Canela, alcalde de Naut Aran.

Les clàusules que regiran la concessió del servei es van aprovar al ple del 19 de setembre i estaran en exposició pública un parell de setmanes per a possibles al·legacions, reclamacions o suggeriments. El pressupost inicial del servei és de 1.000 euros per als arbres de les poblacions de Bagergue, Garòs, Gessa, Montgarri, Tredòs i Unha i de 2.000 euros per als arbres d’Arties i Salardú, i sumen un total de 10.000 euros per a vuit arbres.

tracking