SEGRE

El Govern dóna pràcticament per fet que Neilson deixarà d'operar a Alguaire

Gavín assegura que, en cas de confirmar-se, la decisió del turoperador britànic tindria un impacte "insignificant" per a l'aeroport lleidatà

Imatge d'arxiu d'un avió de Thomas Cook a la pista de l'aeroport d'Alguaire.

La fallida de Thomas Cook té un impacte "molt important" en els seus vols d'Alguaire, segons NeilsonMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern dóna pràcticament per fet que el turoperador Neilson deixarà d'operar aquesta temporada d'hivern a l'Aeroport de Lleida-Alguaire per portar esquiadors al Pirineu. El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha reconegut les "dificultats" del turoperador per trobar una alternativa que li permeti suplir els avions que contractava a Thomas Cook, després de la fallida d'aquesta companyia.

Gavín considera que, en cas de confirmar-se, la decisió de Neilson tindria un "impacte negatiu en el turisme a Andorra però baix a les comarques de Lleida" i "insignificant" pel que fa a l'aeroport lleidatà, davant la seva aposta com a plataforma industrial aeronàutica. En aquest sentit, el Govern ha tancat un acord amb una "important" aerolínia europea que estacionarà els seus avions a Lleida-Alguaire per fer-hi reparacions i manteniment (Ampliarem aquesta informació).

tracking