SEGRE

EQUIPAMENTS TRANSPORT

Juneda vol treure l'estació de busos del centre

Per evitar col·lapses pels carrers de la població || El consistori cedeix a Territori un solar al costat de la carretera N-240

L’estació s’ubicarà al costat de l’antiga caserna.

L’estació s’ubicarà al costat de l’antiga caserna.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Juneda ha cedit al departament de Territori i Sostenibilitat un solar públic al costat de l’N-240, a la vora de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, per a una nova estació d’autobusos i evitar així el col·lapse al centre de la població.

L’alcalde, Antoni Villas, va explicar que la mesura respon a la necessitat de reordenar la circulació pel centre del municipi, amb carrers estrets, que dificulten molt el pas dels autobusos, tant els de transport regular com els escolars. “A primera hora del matí i al migdia els carrers del centre estan col·lapsats i la millor opció és traslladar l’estació a un lloc de millor accés.”

Segons el primer edil el departament de Territori ja compta amb el projecte de la nova estació, amb una capacitat per a quatre vehicles, a banda de l’àrea de serveis i atenció al públic. L’ajuntament sol·licita celeritat en la construcció de la nova estació i treure el trànsit d’autobusos del nucli històric de Juneda.

Segons Villas, les obres d’aquest nou equipament no estan vinculades al pressupost de la Generalitat i a començaments de l’any que ve podrien iniciar-se ja les obres.

Aquest solar permet un fàcil accés des de la carretera N-240, tant per als vehicles procedents de Lleida com els que viatgen en sentit invers, procedents de les Borges Blanques o de Castelldans.

tracking