SEGRE

Detingut a Lleida un lladre especialitzat en robar en empreses encastant-hi vehicles

Els Mossos d'Esquadra no descarten més detencions fruit de la investigació d'una quinzena de robatoris en diverses localitats lleidatanes

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts un home de 29 anys, veí de Lleida i nacionalitat espanyola, acusat d'una quinzena de robatoris amb força i tres furts de vehicles en diverses localitats lleidatanes. Segons ha explicat la policia, la detenció és el resultat d'una investigació iniciada a principis de l'any passat arran d'una sèrie de robatoris en empreses encastant vehicles sostrets.

Els fets es van concentrar en tres períodes de l'any passat: el primer al febrer, el segon a principis de març i l'últim a finals d'abril. Les poblacions afectades van ser Lleida, Alcoletge, Sidamon, Bell-lloc d'Urgell, Torrefarrera, Torres de Segre i Tàrrega. Tot apunta que un cop sostret el vehicle, d'un taller o de la via pública, s'utilitzava durant uns dies per realitzar els assalts de matinada, fins que era abandonat.

L'objectiu principal eren les oficines en la cerca de diners, mòbils i material electrònic. A més, alguna de les empreses afectades va ser assaltada més d'un cop.

Els investigadors van recopilar tota una sèrie de indicis en les inspeccions als llocs dels fets i dels vehicles utilitzats que apuntaven a un grup de persones amb antecedents anteriors. A més, van detectar l'ús d'algun dels telèfons sostrets per persones de l'entorn dels investigats.

Finalment, dimarts es va produir la detenció del sospitós al carrer Bisbe Messeguer de la capital del Segrià.

Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la investigació i no descarten més detencions.

tracking