SEGRE

POLÍTICA NOMENAMENTS

L'alcalde de Rialp i expresident del Sobirà, assessor de la Diputació

Gerard Sabarich (JxCat) i Josep Vidal (ERC).

Gerard Sabarich (JxCat) i Josep Vidal (ERC).SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Rialp i expresident del consell del Sobirà, Gerard Sabarich (JxCat), ha estat nomenat assessor de polítiques per al Pirineu de la Diputació. Les dos formacions que comparteixen el govern de la corporació provincial, ERC i JxCat, compten cada una amb un assessor en aquesta matèria. En aquest sentit, Sabarich és el càrrec nomenat per Junts, mentre que els republicans ja van designar el mes d’agost passat al primer edil de Llavorsí, Josep Vidal, com a assessor per al Pirineu.

Sabarich va ser vicepresident de la Diputació l’anterior mandat (durant la presidència de Joan Reñé i la de Rosa Maria Perelló) i va ocupar la vicepresidència del Patronat de Turisme de la corporació provincial. Val a recordar que JxCat va perdre el diputat del Sobirà després de les eleccions del mes de maig passat, escó que ocupava Sabarich. Així mateix, l’alcalde de Rialp va perdre la presidència del consell del Sobirà després de només 41 dies en el càrrec arran de la moció de censura presentada per ERC que va nomenar al seu lloc Carles Isus.

D’altra banda, JxCat ha nomenat l’alcalde de Castellserà, Marcel Pujol, com a assessor de la Diputació per a les relacions amb entitats i associacions.

tracking