SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Mor un ciclista de Torregrossa de 23 anys al ser atropellat a Girona

Modest Capell Piró s’entrenava amb el seu equip a la Garrotxa quan va ser atropellat per un vehicle || Va ser evacuat a l’hospital Josep Trueta, on va morir ahir a la nit

Modest Capell.

Modest Capell.XAVIER VALERI / DIARI DE GIRONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove ciclista de Torregrossa Modest Capell Piró va morir al ser atropellat ahir al migdia quan s’entrenava amb el seu equip, el Team Compak Camplo Caro de Tarragona, a Santa Pau, a la comarca de la Garrotxa. L’esportista, de 23 anys, va ser evacuat en un helicòpter medicalitzat a l’hospital Josep Trueta de Girona, on a última hora d’ahir va morir al no poder superar les greus ferides, segons va poder saber aquest diari.

L’accident es va produir cap a les 12.00 hores a la carretera GI-524, segons va informar el Servei Català de Trànsit, quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, un vehicle va atropellar Capell, que s’estava entrenant juntament amb els seus companys d’equip. Fins al lloc de l’accident van acudir diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i dos ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del SEM. Després de ser atès in situ, el jove va ser evacuat en estat crític a l’hospital Josep Trueta, on va morir ahir a la nit.

L’esportista va guanyar l’any passat el Campionat de Catalunya de contrarellotge en categoria sub-23

Aquesta era la segona temporada de Modest Capell a l’equip tarragoní Team Compak Camplo Caro. El jove de Torregrossa, que residia ara a Banyoles, era una de les grans promeses del ciclisme català i l’any passat, per exemple, es va adjudicar la victòria en categoria sub-23 en el Campionat de Catalunya de contrarellotge individual que es va disputar a Puigverd de Lleida.

També va ser bronze en el Campionat de Catalunya elit contrarellotge 2019 i va guanyar el calendari 2019 de la Copa Critèrium (deu proves). El jove de Torregrossa era un dels millors ciclistes del rànquing català i una ferma realitat del ciclisme lleidatà.

tracking