SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Denuncien un veí de Sidamon per intentar incendiar el seu habitatge

Un matrimoni i els seus dos fills menors dormien a la casa en el moment del foc || Tenen la sospita que és un individu que ja els hauria cremat dos cotxes

Vista de l’entrada del garatge de la casa de Sidamon, on es va iniciar el foc dimecres a la nit.

Vista de l’entrada del garatge de la casa de Sidamon, on es va iniciar el foc dimecres a la nit.J. GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una família de Sidamon ha denunciat als Mossos d’Esquadra que un individu va intentar cremar el seu habitatge dimecres passat a la nit mentre eren a dins dormint, la qual cosa va provocar que dos persones haguessin de ser ateses per intoxicació de fum. L’incident va tenir lloc passades les tres de la matinada, quan els inquilins, un matrimoni i dos fills menors d’edat, es van adonar d’uns sorolls a l’exterior. Va ser llavors quan van poder veure, segons van explicar ahir a aquest diari, que la porta del garatge estava en flames i que una persona fugia del lloc. Immediatament, van alertar els Bombers de la Generalitat, que van poder controlar el foc i van evitar que es propagués a altres dependències de la casa.

Els efectes de l’incendi eren visibles ahir, ja que la porta d’accés al garatge propietat de la família va quedar coberta de fum i cendres. El matrimoni va haver de ser evacuat pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida per ser atesos per intoxicació, al veure’s afectats per la intensa fumarada del foc. La família va assenyalar que l’incendi no va arribar a afectar el quadre elèctric pròxim a la porta del pàrquing, que en un primer moment es va pensar que havia pogut ser l’origen del foc, i que aquest podria haver estat provocat per una persona després de tirar gasolina a la porta d’accés a l’aparcament de l’habitatge.

El matrimoni va haver de ser evacuat a l’Arnau per una intoxicació per fum durant l’incendi

Fins al lloc també es van personar agents dels Mossos d’Esquadra per analitzar la casa i iniciar una investigació sobre els fets ocorreguts, segons van apuntar els afectats per l’incident.

Segons la família, tot apunta que va ser un veí el que va causar de forma intencionada l’incendi. La mateixa persona podria haver cremat ja dos vehicles propietat de la mateixa família que estaven aparcats davant de casa.

El primer cas es va denunciar el mes d’abril passat i el segon, a l’agost, segons van explicar ahir. La situació d’inseguretat que viu la família després de la crema dels vehicles va fer que decidissin col·locar càmeres de seguretat al davant de l’entrada, que ara podrien haver gravat l’autor dels esmentats actes vandàlics. Les esmentades imatges seran entregades amb la denúncia.

tracking