SEGRE

EDUCACIÓ INICIATIVES

Ioga per a quinze nens d'una escola bressol lleidatana

Iniciativa pionera a Lleida a càrrec d’un professional d’aquesta pràctica || Una hora per setmana per a alumnes d’1 i 2 anys

Imatge de la primera classe de ioga que es va impartir ahir a l’escola bressol d’Alfarràs.

Imatge de la primera classe de ioga que es va impartir ahir a l’escola bressol d’Alfarràs.ESCOLA ‘BRESSOL’ LES LLAVORETES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quinze quinzena de nens i nenes de l’escola bressol Les Llavoretes d’Alfarràs van estrenar ahir les classes de ioga que s’impartiran durant aquest curs al centre. Es tracta d’una iniciativa pionera a Lleida i que anirà a càrrec de Jordi Nuñez, un veí d’aquesta localitat del Segrià que compta amb un centre de ioga.

Aquestes sessions, dirigides als nens i nenes d’un i dos anys, tenen com a objectiu proporcionar eines als alumnes perquè aprenguin a “gestionar les emocions i relaxar-se, unes lliçons que podran posar en pràctica tota la vida”, segons va assenyalar la regidora d’Educació d’Alfarràs, Carme Parra. A més a més, amb les classes de ioga d’una hora a la setmana es vol ensenyar als més petits les tècniques bàsiques de relaxació, control i coneixement del cos.

De la mateixa manera, podran desenvolupar la força, la coordinació, la flexibilitat, l’equilibri, la consciència corporal, la confiança i l’atenció, sempre en un entorn sense competició entre ells.

Aquest projecte, que es portarà a terme cada divendres de les 10.30 a les 11.30 hores, compta amb el beneplàcit de la conselleria d’Educació i amb l’aval dels pares i mares dels quinze nens que rebran les classes de ioga a l’escola bressol. Parra va assegurar que les sessions d’aquesta pràctica són “una manera de complementar la formació en psicomotricitat” que reben els quinze nens i nenes al centre, que compta amb quatre professors.

tracking