SEGRE

Denunciats dos homes per una plantació de marihuana a l'Alta Ribagorça

Denunciats dos homes per una plantació de marihuana a l'Alta Ribagorça

Denunciats dos homes per una plantació de marihuana a l'Alta RibagorçaMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d'Esquadra han denunciat penalment aquest dimarts dos homes, un de 56 anys, de nacionalitat argentina i veí de Barcelona, i l’altre de 30 anys, de nacionalitat espanyola i veí del Pont de Suert com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

La investigació realitzada pels agents de la Unitat d'Investigació de Vielha es va iniciar finals del passat mes de setembre, després de tenir coneixement que en un pati interior d’un habitatge a Viu de Llevata podria haver-hi una plantació de marihuana. Els dispositius de vigilància fets pels agents van permetre constatar que hi havia una plantació de marihuana dins el recinte.

El passat dia 27 de setembre es va fer una entrada i perquisició en aquest immoble, on es van comissar 60 plantes de marihuana plantades en un terreny interior, 1050 grams de cabdells de marihuana assecats, estris per embolcallar i preparar la droga per la venda al detall, 102 grams de pols de marihuana, 9 làmpades, 5 transformadors i un sistema de ventilació, entre altres objectes trobats per afavorir el cultiu i assecament de la marihuana. Tanmateix es va constatar que les persones investigades tenien una connexió il·legal a la xarxa elèctrica.

Les persones denunciades tenen que presentar-se davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tremp quan siguin requerits.

Per altra banda, des de principis de setembre s’han realitzat tres denúncies administratives per cultiu de marihuana en horts i patis en les poblacions de Pont de Suert i Durro. En aquestes intervencions es van comissar 35 plantes de marihuana.

tracking