SEGRE

TRÀNSIT SINISTRES

Vuit ferits en tres accidents en menys de vint hores a les comarques de Lleida

Els sinistres es van produir a Oliola, les Valls de Valira i el Pla de la Font || El més aparatós, entre un turisme i una caravana

Un conductor va morir diumenge a la C-26 a Balaguer.

Un conductor va morir diumenge a la C-26 a Balaguer.EUNICE GARCÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vuit persones van resultar ferides en tres accidents de trànsit que van tenir lloc a Oliola, les Valls de Valira i el Pla de la Font en menys de vint hores. El primer es va produir diumenge quan passaven pocs minuts de dos quarts de nou de la tarda al quilòmetre 122 de la carretera C-14 a Oliola. Per causes que es desconeixen, un turisme i una autocaravana van col·lidir i, com a conseqüència de l’impacte, sis persones van resultar ferides de caràcter menys greu. Fins al lloc dels fets es van traslladar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i diverses ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que, després d’una primera revisió, van decidir traslladar tres dels ferits a l’hospital de la Seu d’Urgell, dos a l’Arnau de Vilanova de Lleida i un altre, a Igualada.

El segon sinistre es va registrar les 15.36 al Pla de la Font, on el conductor va resultar ferit al perdre el control del vehicle i xocar contra un arbre. A aquella mateixa hora, els Bombers també van registrar un servei al quilòmetre 5 de la carretera N-145 a les Valls de Valira. Segons van informar, un ciclista va xocar contra un autocar. A conseqüència de l’accident, el ciclista, veí d’Andorra, va resultar ferit de caràcter menys greu i evacuat a l’hospital de la Seu d’Urgell.

Un ciclista d’Andorra va xocar contra una autocar i es va fracturar la pelvis a les Valls de Valira

Segons van informar des del SEM, l’home tenia una fractura a la pelvis. Entre els últims accidents de trànsit destaca el que es va registrar fa tot just una setmana a l’A-2, una via en la qual aquest any s’han disparat els sinistres. Tres persones, dos dones i un home, van resultar ferits en una col·lisió múltiple entre tres vehicles el tram de l’autovia entre el Palau d’Anglesola i Sidamon. Amb l’objectiu de reduir aquesta mena d’incidents, els alcaldes del Pla d’Urgell van formalitzar a finals de setembre un manifest per reclamar la millora de l’autovia A-2 al seu pas per la comarca.

Aquest any ja han mort cinc persones al tram lleidatà i els accidents, especialment amb camions implicats, s’han disparat, fins a registrar-se’n més d’un per dia.

tracking