SEGRE

SUCCESSOS SINISTRE

Mor un veí de Menàrguens de 42 anys atrapat pel seu tractor

L’accident va tenir lloc ahir a les 15.30 hores al magatzem de l’agricultor || El va trobar un veí i els serveis d’emergències no van poder fer res per salvar-lo

Imatge d’ahir del magatzem en el qual es va produir el fatal accident, hores després del sinistre.

Imatge d’ahir del magatzem en el qual es va produir el fatal accident, hores després del sinistre.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un agricultor de Menàrguens de 42 anys va morir ahir a primera hora de la tarda després que li caigués a sobre el tractor a l’interior d’un magatzem d’aquesta localitat de la Noguera. La víctima mortal és Ferran Terés Real. Un veí es va trobar l’accident a les 15.30 hores i va alertar els serveis d’emergències. El sinistre es va produir a l’interior d’un magatzem propietat del difunt que es troba als afores de la localitat. Fins al lloc van anar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, diverses patrulles de Mossos i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que sembla, el fatal accident es va produir quan l’home es trobava sota del tractor amb el motor en marxa i el vehicle li va caure a sobre, i va quedar atrapat. Els serveis d’emergència no van poder fer res per salvar-lo. Els Mossos d’Esquadra van obrir diligències informatives per una mort accidental. La notícia va causar una enorme commoció entre els veïns de Menàrguens, ja que l’home era una persona molt coneguda a la localitat.

D’altra banda, el 10 l’agost també va morir un home de 85 anys després de ser atropellat accidentalment pel tractor que conduïa el seu fill a Bellvís. El sinistre es va produir a la granja familiar situada al Camí de la Serra.

L’home, pel que sembla, es trobava sota el vehicle amb el motor en marxa

L’any passat es van registrar set accidents mortals de tractor a les comarques de Lleida, dels quals tres van ser accidents de trànsit. Així mateix, en els últims tretze anys més de quaranta tractoristes han mort d’accident a Ponent. L’any més negre per a l’estadística va ser el 2009, quan es van registrar vuit accidents mortals amb aquest tipus de vehicles agrícoles.

En molts dels casos, es tracta de petits tractors sense cabines i amb víctimes d’avançada edat. En altres situacions, els tractoristes han resultat ferits de caràcter greu.

tracking