SEGRE

La mare de la nena uruguaiana entrega la menor als Mossos perquè la portin amb el seu pare a Vielha

Romanien des de fa una setmana al consolat de l’Uruguai de Barcelona

Moment en què la menor uruguaiana de set anys surt el migdia d'aquest divendres de l'edifici del consolat de l'Uruguai a Barcelona a l'interior d'un turisme.

Moment en què la menor uruguaiana de set anys surt el migdia d'aquest divendres de l'edifici del consolat de l'Uruguai a Barcelona a l'interior d'un turisme.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mare de la menor uruguaiana refugiada des de fa una setmana al consolat del país sud-americà a Barcelona ha entregat aquest divendres a la seua filla als Mossos d’Esquadra, després que la jutgessa de Vielha li ordenés fer-ho abans de les 14.00 hores.

Fonts properes al cas han confirmat que la nena, de 7 anys, ha estat entregada al voltant de les 12.45 hores, poc minuts abans que sortís en un vehicle privat acompanyada per un equip de psicòlegs i de la policia autonòmica en direcció a Vielha per entregar-se-la al pare, que no ha acudit a la legació.

Les mateixes fonts han informat que la menor s’ha oposat "rotundament" a separar-se de la mare, per la qual cosa podria passar per alguna comissaria abans de dirigir-se a Vielha per "calmar" els ànims.

L’entrega de la menor s’ha produït per ordre de la magistrada de primera instància de Vielha i Mijaran, que ha dictat una providència perquè la menor quedi sota la custòdia del pare.

tracking