SEGRE

CERTÀMENS AUTOMOCIÓ

Més de 200 vehicles i 22 expositors a la XXVIII Firauto de Balaguer

La fira se celebra el 19 i 20 d’aquest mes

La presentació de Firauto de Balaguer.

La presentació de Firauto de Balaguer.A.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital de la Noguera acollirà la 28 edició de Firauto, la fira del vehicle de segona mà i, els dies 19 i 20 d’aquest mes d’octubre al pavelló Inpacsa de Balaguer. En total hi participaran 22 expositors que presentaran més de dos-cents vehicles. Es tracta d’un certamen molt esperat tant per part dels expositors com dels visitants, segons va explicar ahir la responsable de l’àrea de Promoció, Antonieta Martínez.

Els visitants poden trobar des de vehicles per sota dels 6.000 euros al Mercat de la Ganga, fins als més sofisticats, per a públics més exigents i amants del motor, tots sota la Q de qualitat com a segell de la fira.

També hi estaran representats altres sectors com els remolcs i la maquinària industrial, complements per a automòbils, àudio i també la retolació de vehicles. Aquesta és una fira amb un important volum de vendes, segons va explicar l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, que també va assenyalar que la compra de vehicles de segona mà ha crescut.

El certamen, d’altra banda, comptarà amb activitats paral·leles a fi d’atreure diferents sectors de públic i distreure els més petits mentre els pares visiten la fira. Per als nens s’instal·larà darrere del pavelló un circuit inflable amb quatre vehicles elèctrics per a nens i nenes d’edats compreses entre sis i tretze anys de forma gratuïta. Com ja és tradicional, gràcies a la col·laboració del Club Slot Balaguer, s’instal·larà un circuit gegant de vehicles teledirigits perquè tots els nens i nenes puguin jugar, organitzat pel Club Slot Balaguer, al vestíbul del pavelló. La fira ofereix un monogràfic per advertir dels perills de conduir sota els efectes de l’alcohol o altres substàncies.

El monogràfic es podrà visitar al vestíbul del pavelló i permetrà reflexionar sobre el consum de drogues en situacions quotidianes, com l’excés de confiança o l’automedicació, entre d’altres.

tracking