SEGRE

PONÈNCIES SOBIRANISME

Jornada a Corbins de Debat Constituent sobre economia

Amb la presència del cantautor Lluís Llach

Lluís Llach va presentar les jornades davant unes 150 persones.

Lluís Llach va presentar les jornades davant unes 150 persones.M. CODINAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 150 persones van assistir ahir a la sala Coliseum de Corbins per participar en les jornades convocades per Debat Constituent per abordar quin model econòmic hauria d’adoptar una Catalunya independent. L’activista polític i cantautor Lluís Llach va presentar les jornades amb l’exdiputada per la CUP Gabriela Serra i l’òrgan local Entesa del Segrià pel Debat Constituent. Aquestes jornades formen part d’un conjunt de conferències i debats territorials itinerants impulsats pel ja dissolt Consell Assessor per l’Impuls del Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent i que tenen com a objectiu traslladar a la ciutadania el debat per decidir les bases de la constitució de la república catalana.

Durant la primera part de les jornades van intervenir diferents economistes i professors d’universitat per presentar en format de ponència els cinc punts del posterior debat, que van ser el model econòmic, les polítiques fiscal, monetària i financera i el treball i la producció.

Jordi Domingo, membre de l’antic Consell Assessor, va valorar com a “molt enriquidors els temes que han sortit durant el debat”.

tracking