SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Fraga reobre el gimnàs del pavelló un cop remodelat

El poliesportiu Corts d’Aragó necessita noves fases de millora

Les instal·lacions del pavelló que s’han remodelat.

Les instal·lacions del pavelló que s’han remodelat.A.Y.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Fraga va reobrir ahir al matí el gimnàs del pavelló Corts d’Aragó, que durant els últims mesos ha estat remodelat. S’ha treballat a rebaixar l’altura del sostre, s’ha instal·lat un sistema de climatització i s’ha canviat el terra de paviment a parquet, segons fonts municipals. Aquesta actuació ha suposat una inversió que ascendeix als 47.717 euros i es va adjudicar a l’empresa Codeco Obres SL.

En aquest gimnàs la regidoria d’Esports organitza activitats de gimnàstica de manteniment, ioga, zumba, taitxí, gimnàstica rítmica i arts marcials.

La reforma a les instal·lacions ha suposat una inversió de més de 47.000 euros

Aquesta és la tercera fase del projecte de remodelació del pavelló Corts d’Aragó, que va ser inaugurat el 25 d’abril de l’any 1987 i en el qual fins a aquest any únicament s’havia fet manteniment, per la qual cosa necessitava una actuació de millora. A la primera fase es va millorar la teulada, mentre que la segona es va dur a terme a l’abril per millorar les grades i la instal·lació del sistema de calefacció, ja que l’equipament no en tenia.

Ara, s’han acabat nous treballs a la teulada i al terra. Segons responsables de l’ajuntament, quedaran pendents tres fases més que podrien començar a executar-se en els propers mesos i que se centraran en la remodelació dels vestidors, el vestíbul i la sala de màquines per deixar aquest equipament, en funcionament des de fa més de trenta anys, adaptat a les actuals necessitats dels veïns i esportistes.

tracking