SEGRE

Les protestes per la sentència interrompen la circulació de trens

Els talls han afectat aquest dimarts almenys un servei de la R-12 entre Cervera i Lleida a primera hora del matí

L'autobús que ha realitzat el servei alternatiu al tren de l'R-12 entre Cervera i Lleida. A la imatge, a l'estació de Tàrrega.

Les protestes per la sentència interrompen la circulació de trensSEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La circulació de trens ha estat interrompuda totalment a Mataró a primera hora del matí per una protesta que ha començat cap a les 8.15 hores, segons ha informat Renfe, quan un grup de persones ha ocupat la zona de vies. El tall ha afectat els trens de les línies R1 i RG1 de Rodalies. Els manifestants, convocats pels CDR, també han tallat l'N-II davant de l'estació en els dos sentits de la marxa.

Segons Rodalies, les mobilitzacions també han afectat el tren de les 6.55 entre Cervera i Lleida, de la línia R-12. Els viatgers ha diposat d'un servei alternatiu per carretera.

Les protestes també han interromput l'AVE a Girona. La circulació ha quedat restablerta per una sola via i amb limitació de velocitat a Girona a les 8.45 hores després que tècnics d'Adif hagin reparat els desperfectes ocasionats per la crema d'objectes durant la jornada de protesta de dilluns. En el cas de l'AVE, primer s'envia un tren sense passatgers per comprovar que es pot circular amb seguretat. La previsió és que els primers passatgers puguin sortir a les 9.45 des de Barcelona i cap a les 11 hores des de Figueres. El servei d'AVE entre Madrid i Barcelona es presta amb normalitat.

tracking