SEGRE

EQUIPAMENTS AEROPORTS

Aterren a Alguaire més avions 'en quarantena'

Arriba la primera aeronau de l’aerolínia Norwegian || Fabricats per Boeing i que no poden volar per problemes tècnics

Imatge de l’avió de Norwegian que va aterrar ahir a l’aeroport d’Alguaire.

Imatge de l’avió de Norwegian que va aterrar ahir a l’aeroport d’Alguaire.EUNICE GARCÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aeroport d’Alguaire va rebre ahir a la nit un altre avió de la sèrie Boing 737 MAX, un model que des del mes de març passat no pot utilitzar-se en vols comercials per problemes tècnics encara en procés d’investigació. Es tracta d’una aeronau de l’aerolínia Norwegian, que s’afegeix a les dos que van arribar divendres de la companyia Icelandair (vegeu SEGRE de dissabte). Totes quedaran a terra, en quarantena fins a poder garantir la seguretat d’aquest model. A l’aeroport lleidatà, els mecànics duran a terme treballs de manteniment perquè, quan tornin a estar operatius, es puguin enlairar sense incidències, segons van explicar des d’Aeroports.

Per la seua part, fonts de l’aerolínia van assenyalar que una vegada es conegui la solució a aquest problema tècnic decidiran si poden resoldre’l a Alguaire o traslladaran les seues aeronaus a altres instal·lacions. Els avions de Norwegian i Icelandair estaran aparcats a la plataforma de l’aeroport. També es preveu l’arribada d’avions de l’aerolínia portuguesa TAP.

Val a recordar que l’activitat torna a repuntar a Alguaire després que Neilson cancel·lés els vols d’esquiadors britànics d’aquest hivern.

tracking