SEGRE

EMERGÈNCIES TRÀNSIT

Dos ferides en un aparatós accident a Alcarràs

Un dels turismes va acabar bolcant després de l’impacte || Les conductores van ser evacuades a l’hospital Arnau de Vilanova

Imatge dels dos turismes que van col·lidir ahir a Alcarràs.

Imatge dels dos turismes que van col·lidir ahir a Alcarràs.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos conductores van resultar ferides a primera hora de la tarda d’ahir en una aparatosa col·lisió que va tenir lloc a l’avinguda Catalunya d’Alcarràs, a la travessia de l’N-II. El sinistre es va produir, per causes que es desconeixen, a les 14.38 hores a l’altura del supermercat Bonpreu. Fins al lloc del sinistre van anar dos dotacions dels Bombers de la Generalitat, dos patrulles de la Policia Local i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Després de ser ateses in situ, les dos conductores van ser evacuades amb pronòstic menys greu, segons va informar el SEM. Els dos turismes van xocar frontolateralment però no van ocupar la travessia, per la qual cosa les retencions van ser menors, segons va informar la Policia.

El 14 de setembre, el conductor d’un totterreny va resultar ferit al xocar contra una torre elèctrica del carrer dels Desmais.

D’altra banda, un vehicle va registrar una sortida de via ahir a la tarda a la carretera C-1412a al seu pas pel terme municipal de Ponts, segons van informar els Bombers de la Generalitat. El sinistre es va produir a les 17.29 hores i no constaven ferits.

tracking