SEGRE

MUNICIPIS PROMOCIÓ

Un poble de Lleida serà escenari d'un joc de terror amb zombis

Promogut per firmes privades en col·laboració amb el consistori

Un carrer d’Alcanó que es convertirà en escenari del joc.

Un carrer d’Alcanó que es convertirà en escenari del joc.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els carrers i edificis públics d’Alcanó es convertiran els caps de setmana del 26 i 27 d’aquest mes i del 8 i 9 de novembre, aprofitant la celebració de Tots Sants, en l’escenari d’un joc en què els participants hauran “de sobreviure” a una “apocalipsi zombie”. L’empresa local Trauma Factory i la firma de Granyena Bunker Scape organitzen el Calamity Survival Experience en què participen trenta actors, molts d’ells veïns de la població.

Durant tres hores faran passar els jugadors per diverses proves en les quals el repte és no sucumbir als morts vivents. El joc començarà a les 20.30 hores encara que el recinte obrirà les 18.30. Els interessats poden apuntar-s’hi online i es recomana assistir-hi en grups de quatre persones.

L’ajuntament cedirà locals i equipaments i deixarà a les fosques els carrers els dies de l’esdeveniment

Tant el responsable de Trauma Factory, Eduard Miralles, com l’alcalde de la població, Xavier Prunera, van indicar que l’ajuntament col·labora en l’experiència per a la promoció de la localitat ja que considera que és una bona iniciativa per atreure turistes. Per la seua part, el consistori ha cedit instal·lacions com la sala del ball, una part de l’ajuntament i el centre cívic perquè es desenvolupin les proves del joc de supervivència. A més, durant les hores en què l’activicad es porti a terme l’ajuntament deixarà els carrers a les fosques per contribuir a l’ambientació del joc de terror.

L’empresa TraumaFactory ja té instal·lacions on duu a terme diverses escape room durant tot l’any.

tracking