SEGRE

FIRES AUTOMOCIÓ

Cotxes d'ocasió i seguretat viària a Firauto de Balaguer

El certamen inclou una exposició sobre el perill de les drogues al volant || Més de 200 vehicles en venda i 22 expositors

Més de 200 vehicles d’ocasió seran exposats fins avui a les 20 hores al pavelló Inpacsa.

Més de 200 vehicles d’ocasió seran exposats fins avui a les 20 hores al pavelló Inpacsa.JOAN BOVE CORTIELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Balaguer va obrir ahir la 28a edició de Firauto, la seua fira del vehicle d’ocasió, que enguany compta amb un total de vint-i-dos expositors i més de 200 vehicles. Com a novetat, es pot visitar l’exposició Entre nosaltres, una mostra de vinyetes i imatges amb continguts didàctics en clau humorística per advertir la població dels perills de conduir sota els efectes de l’alcohol o altres substàncies i el risc de banalitzar-ne l’ús.

L’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, va explicar que “sempre busquem posar informació útil a l’abast de la població i no banalitzar les conductes de risc”. Va recordar que “aquesta fira de vehicles d’ocasió, la més antiga de Ponent, també atreu moltíssims compradors del Pirineu”.

Per als que busquen preus assequibles, el Mercat de la Ganga disposa d’una àmplia oferta de vehicles el valor dels quals no supera els 6.000 euros.

A més, dins del pavelló també hi ha representants d’altres sectors com els remolcs, la maquinària industrial i els complements per a automòbils. Per als més petits, també hi ha instal·lat un circuit inflable amb quatre vehicles elèctrics i un circuit gegant de slot per a vehicles teledirigits.

tracking