SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Desaparegut un menor de Vallbona de les Monges

L’adolescent, de 14 anys, es va escapar d’un centre de Raimat el dia 16 || La família demana col·laboració ciutadana per trobar-lo

L’adolescent, en una imatge difosa per la família.

L’adolescent, en una imatge difosa per la família.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un adolescent de 14 anys i veí de Vallbona de les Monges està desaparegut des del passat dia 16 d’octubre després d’escapar-se d’un centre de menors de Raimat. El menor, Jeroni Cazorla Broto, té el cabell curt i castany i complexió normal, uns 170 centímetres d’alçada i pesa entre 55 i 60 quilos. Segons la seua família, el desaparegut és el germà gran i ha tingut problemes de conducta, per la qual cosa van decidir ingressar-lo en un centre de Raimat el 3 d’octubre passat. Ja se n’havia escapat en diverses ocasions, encara que fins ara el localitzaven poc després.

Al cap de tres dies sense rastre, la mare va denunciar ahir la desaparició als Mossos d’Esquadra, que el centre ja havia denunciat el dia 16, i va fer una crida a través de les xarxes socials.

Fonts de la família van explicar que durant el dia d’ahir diverses persones hi van contactar per dir-los que l’havien vist a Tàrrega, a la ciutat de Lleida i que podria ser a casa d’uns amics d’Anglesola, malgrat que a última hora encara no s’havia localitzat el menor desaparegut.

Des de l’ajuntament de Vallbona de les Monges, l’alcaldessa, Elisabet Riera, va explicar que estan en contacte amb la família i els veïns ajuden en la difusió. Demanen que qualsevol persona que pugui donar alguna informació truqui al 112 o al 694617441.

tracking