SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Els escoltes de Mollerussa ja ocupen l'antiga Musicland

L’equipament acollirà les activitats de l’Agrupament Cal-Met || La reforma ha suposat una inversió de 300.000 euros

La inauguració de l’antiga discoteca Musicland com a seu de l’Agrupament Escolta Cal-Met.

La inauguració de l’antiga discoteca Musicland com a seu de l’Agrupament Escolta Cal-Met.AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’antiga discoteca Musicland de Mollerussa ha reobert les portes com a seu de l’Agrupament Escolta Cal-Met. Després de les primeres obres de reforma del complex, els escoltes van iniciar el nou curs en aquestes instal·lacions amb un acte dissabte passat, que també va servir per començar la celebració del 50è aniversari. La jornada va tenir lloc a la pista descoberta del complex i va congregar un gran nombre de famílies.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va agrair als germans Freixes Badia la donació que van fer de l’edifici a l’ajuntament. El consistori, al seu torn, es va fer càrrec de les obres de reforma. En l’acte també van parlar el responsable local de l’entitat, Eloi Reñé, i el comissari de la demarcació nord-occidental, Lluc Morgades.

L’adequació de l’edifici, que ha comptat amb un pressupost de 290.400 euros, dels quals 90.000 procedeixen d’una subvenció de la Diputació, ha comportat la reforma interna de l’edifici de l’antiga Musicland, que té una superfície de 946 metres útils. La major part, 809 metres, s’han destinat a les dependències de l’agrupació escolta, mentre que la resta s’habilitaran, en una segona fase, com a sala polivalent municipal i magatzem.

tracking