SEGRE

TURISME ALLOTJAMENTS

La firma de Reus vol negociar el deute amb el BBVA per assegurar el resort de Boí Taüll

Al·legacions del banc van paralitzar el traspàs perquè la firma en liquidació els deu set milions en crèdits || L’adjudicatari tem no tenir prou temps per posar en marxa el complex hoteler

El comitè d’empresa i la nova firma es van reunir ahir amb els treballadors per explicar la situació.

El comitè d’empresa i la nova firma es van reunir ahir amb els treballadors per explicar la situació.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gestboí SLU, la firma del grup de Reus que va licitar per al resort de Boí Taüll, haurà d’arribar a un acord amb el BBVA després que el jutge acceptés una al·legació presentada a última hora pel banc en què reclama que Promocions Turístiques de la Vall, la firma en liquidació, li deu set milions d’euros en crèdits. Són hipoteques sobre l’aparthotel La Solana i l’hotel Romànic que no es van incloure entre les obligacions que hauria d’assumir l’adjudicatari del resort i per les quals, després de la subhasta, s’ha paralitzat el traspàs fins al 6 de novembre. Així van informar ahir el comitè d’empresa i representants de Gestboí SLU els 46 treballadors de tres dels sis establiments hotelers del Pla de l’Ermita que estaven pendents de formalitzar la subrogació dels contractes i conèixer el projecte de l’adjudicatari de la licitació.

Fonts del comitè d’empresa van mostrar ahir preocupació per la incertesa d’aquesta situació i desitjaven que el banc es replantegi la negociació perquè “tancat, el complex hoteler no val res i l’estació se’n veuria greument afectada”. També van anunciar que en cas que no se subroguin els contractes als treballadors faran mobilitzacions i demandaran el grup Nozar per acomiadament per no haver de recórrer al Fons de Garantia Salarial. D’altra banda, alcaldes de la zona i membres del consell tenen previst reunir-se amb la firma postora i el BBVA per consensuar un acord i obrir l’estació com més aviat millor.

tracking