SEGRE

ESNOTICIA

Només 2 carreteres continuen tallades pel temporal

A l'LV-7022 a Puigverd de Lleida es dóna pas alternatiu

El vehicle que es va quedar atrapat ahir a la carretera de Vilanova de la Barca.

El vehicle que es va quedar atrapat ahir a la carretera de Vilanova de la Barca.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Queden dos carreteres tallades a Lleida per les inundacions. La C-230a a Lleida i l’LV-7031 a les Borges. A l’LV-7022 a Puigverd de Lleida es dóna pas alternatiu [consulta l'estat del trànsit clicant en aquest enllaç].

Malgrat tot, al matí eren deu els trams de vies afectats pel temporal i durant la jornada la circulació es va anar restablint a les comarques de Lleida. Així mateix, els operaris treballaven ahir a netejar un tram de la carretera N-240 entre Juneda i les Borges (al davant de l’antiga Masia Salat) i aquestes tasques van obligar a donar pas alternatiu als vehicles.

Al pont sobre el riu Gorg, a la carretera d’accés al Vilosell, l’LP-7013, només podia circular-hi un cotxe per sentit i un semàfor donava pas als vehicles. La neteja de les carreteres de Lleida també va obligar a tallar la sortida dels Alamús de l’A-2 a sentit Barcelona.

Malgrat que la majoria de les carreteres tallades a les comarques del pla de Lleida van anar reobrint al llarg de la jornada d’ahir, des del Servei Català de Trànsit continuaven demanant precaució per circular per vies com l’L-200 i l’LP-3322 a Mollerussa o l’N-II a Bell-lloc.

De fet, els Bombers de la Generalitat van treballar al migdia i durant una hora i mitja en el rescat de dos persones d’un vehicle que es va quedar atrapat a la carretera que uneix Vilanova de la Barca amb Bell-lloc.

D’altra banda, l’augment de cabal al torrent de la Femosa es va emportar part d’una finca i va provocar danys en un pont a la partida Copa d’Or, a Lleida ciutat.

El vehicle que es va quedar atrapat ahir a la carretera de Vilanova de la Barca.

El vehicle que es va quedar atrapat ahir a la carretera de Vilanova de la Barca.ITMAR FABREGAT

tracking