SEGRE

CERTÀMENS VEHICLES

Autotardor de Mollerussa ven més de cent cotxes

Igual que en les sis edicions anteriors || Rècord d’11,2 milions d’euros en xifra de negoci a les fires de la ciutat aquest 2019

Diversos visitants, mirant cotxes als pavellons firals.

Diversos visitants, mirant cotxes als pavellons firals.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La fira Autotardor de Mollerussa va tancar ahir portes amb la previsió de superar el centenar de cotxes d’ocasió venuts. Seria, doncs, el sisè any consecutiu que aconsegueix aquest repte. Així ho va explicar el president de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, i va remarcar que un 90% dels expositors participants han aconseguit els objectius de vendes en aquest certamen, segons reflecteix una enquesta que porta a terme l’organització. Tot apunta que s’aconseguirà el rècord històric d’11,2 milions d’euros en vendes d’automòbils a les fires que acull la capital del Pla d’Urgell al llarg de l’any (Sant Josep, de vehicle nou, i Autotrac i Autotardor, d’ocasió). Roure va afegir que els cotxes que més sortida han tingut han estat els de gamma mitjana i alta, per la qual cosa es preveu que la xifra de volum de negoci podria ser superior a la de l’any passat.

Així mateix, la fira ha atret un destacat nombre de visitants: unes 15.000 persones. Autotardor ha estat aparador, de divendres a diumenge, d’uns 400 vehicles de segona mà als pavellons firals. Hi han participat un total de 27 expositors, dels quals disset són de maquinària agrícola i industrial, un de furgonetes i tres de serveis i complements.

tracking