SEGRE

ENSENYAMENT INICIATIVES

Alcarràs celebra els 40 anys del seu col·legi

El Comtes de Torregrossa programa activitats per reunir els milers d’alumnes que han passat per l’escola || Els convocarà en una gran festa al febrer i sol·licita fotos per fer un arxiu

Pares i alumnes del Comtes de Torregrossa d’Alcarràs.

Pares i alumnes del Comtes de Torregrossa d’Alcarràs.E.C.T.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola Comtes de Torregrossa, també coneguda com Escoles de Dalt d’Alcarràs, celebra aquest curs els quaranta anys i, amb aquesta finalitat, pretén reunir tots els alumnes que sigui possible per celebrar-ho.

El centre calcula que durant aquest temps han passat pel col·legi milers d’escolars que ara vol tornar a reunir. Per aquesta raó, ha establert torns perquè tornin a posar-se en contacte amb l’escola i amb antics companys. Així, el 8 de novembre han citat les promocions més joves, les nascudes entre 2000 i 2007, l’endemà els nascuts entre 1988 i 1999, el 16 els nascuts entre 1976 i 1987 i, finalment, entre 1966 i 1975.

Durant aquestes trobades els organitzadors pretenen que l’escola torni a ser un espai de convivència, per la qual cosa s’han organitzat activitats. De fet, també s’ha creat una comissió que faciliti les reunions. Com a acte final, hi haurà una festa al febrer.

Prèviament, s’ha sol·licitat als exalumnes que ho desitgin que enviïn fotos per confeccionar un arxiu històric. No obstant, ja s’han col·locat les orles de les quaranta promocions que han passat pel col·legi perquè els exalumnes es puguin localitzar i fins i tot poden ensenyar la seua imatge als fills i néts que també cursen Primària a l’escola.

La conselleria d’Educació ha assumit el cost de la instal·lació de la pèrgola, mentre que el consistori s’ha fet càrrec de la nova il·luminació.

Canvi d’il·luminació a l’escola d’Aitona

L’ajuntament d’Aitona ha finalitzat aquesta setmana diversos treballs a l’Escola Francesc Feliu, que han consistit en la construcció d’una pèrgola que permetrà als nens i els professors protegir-se del sol en una de les zones de més activitat. També s’ha instal·lat il·luminació led a totes les aules, un sistema més sostenible i econòmic que millora el rendiment de les instal·lacions i contribueix a reduir les emissions de CO2.

Pares i alumnes del Comtes de Torregrossa d’Alcarràs.

Pares i alumnes del Comtes de Torregrossa d’Alcarràs.E.C.T.

Pares i alumnes del Comtes de Torregrossa d’Alcarràs.

Pares i alumnes del Comtes de Torregrossa d’Alcarràs.E.C.T.

tracking