SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Cedeixen l'únic cine de Fraga al consistori per reobrir-lo

El ple votarà un conveni per gestionar-lo durant 50 anys || Tornarà a projectar pel·lícules després de més d’una dècada

L’únic cine de Fraga, tancat des de fa més d’una dècada.

L’únic cine de Fraga, tancat des de fa més d’una dècada.J. DÍAZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Fraga projecta reobrir l’antic cine Florida com a sala de projeccions i teatre, gràcies a un acord amb els propietaris de l’immoble per cedir-lo de franc al municipi durant cinquanta anys. El ple haurà de votar avui el conveni de cessió entre el consistori i l’empresa titular de l’establiment.

Es tracta de la firma de la família Arnau, propietària també de la discoteca Florida 135. Aquest serà el primer pas per recuperar les sessions de cine a la capital del Baix Cinca. El municipi no les ha tingut des del tancament d’aquest establiment de lleure a finals de la dècada passada.

Una vegada obtingui la cessió de l’antic cine, l’ajuntament haurà de redactar un projecte per rehabilitar-lo i dur a terme les obres necessàries per condicionar-lo. El calendari previst per fer-ho està encara per determinar. L’establiment, a l’entrada del barri antic, té dos sales, una amb capacitat per a més de dos-centes butaques i una altra que pot acollir-ne més de mig miler.

A part de projeccions cinematogràfiques, el local podrà ser escenari de representacions teatrals i també podrà fer-se servir com a auditori per a concerts. Val a recordar que Fraga no disposa de cap immoble específic per a aquest tipus d’activitats culturals. Actualment tenen lloc en altres espais de la localitat, com per exemple al Castell.

tracking